Tily Niculae, mesaj de încurajare pentru femeile care au născut de curând. Ce le-a transmis aceasta 

La sfârșitul lunii martie, Tily Niculae a născut al doilea copil, un băiețel pe nume Radu.

Frumoasa actriță mai are o fată, Sofia, care are 9 ani. Focusată pe creșterea celor doi copii, vedeta de 34 de ani își face timp pentru a împărtăși din experiențele sale pentru admiratoarele de pe rețele de socializare. 

De când a născut, Tily Niculae a avut mai multe postări pe constul de Instagram în care a vorbit despre depresia postnatală și despre faptul că de această dată a acceptat schimbările fizice așa cum au venit. De altfel, vedeta a postat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie și le-a încurajat pe proaspetele mămici să nu mai pună presiune pe ele. 

”Sunt tare fericita ca de data aceasta nu am fost in depresie dupa nastere. Depresia postnatala nu-i un lucru usor de gestionat, de cele mai multe ori este ascunsa”, a scris aceasta. 

Vedeta a vorbit și despre felul în care reușește să își împartă timpul între cei doi copii, dar și despre cum gestionează acum noua situație în care se află familia ei: ”M-ati intrebat in mesaje cum gestionez timpul petrecut cu amandoi? Ahhh...inca sunt in plin proces de ce fac, cum fac, daca e ok sa fac...”.

Citeste si: