10 celebrități care nu au angajat dădace pentru copiii lor

Deși am putea crede că vedetele nu au timp de nimic, nici măcar de creșterea propriilor copii, se pare că 10 dince cele mai cunoscute celebrități ne contrazic.
The Things a făcut o listă a vedetelor care nu au apelat la o dădacă pentru copiii lor.
  1. Jenna Fischer – a mărtursit că nu a avut încredere să-și lase copilul pe mâna altei persoane, cu toate că viața ei era una agitată. Și-a impus să își facă timp să îl crească singură pe fiul ei.
  2. Mila Kunis și Ashton Kutcher – au împreună o fată și un băiat și se ocupă împreună de creșterea lor, deși sunt unii dintre cei mai îndrăgiți și căutați actori de la Hollywood.
  3. Celine Dion – ocupată cu concerte în toată lumea, artista nu și-a neglijat niciodată cei trei copii.
  4. Blake Lively și Ryan Reynolds – îndrăgiți de toată lumea în special pentru familia frumoasă pe care o formează, nici ei nu au apelat la serviciile unei dădace, deși au trei fetițe.
  5. Matthew McConaughey și Camila Alves – au trei copii, însă se descurcă de minune cu ei, având doar ajutorul mamei Camilei.
  6. Marc Anthony și Jennifer Lopez – pe vremea când formau un cuplu, cei doi și-au împărțit sarcinile și și-au crescut singuri gemenii.
  7. Jerry O'Connell And Rebecca Romijn – și ei sunt părinți de gemeni și nu s-au temut niciodată să își crească singuri copiii.
  8. Eva Mendes – are doua fetițe cu Ryan Gosling și nici nu a vrut să audă de o dădacă. Și-a asumat rolul de mamă și îl duce la îndeplinire cu succes.
Sursă foto: Instagram @jlo
Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro:
Citeste si: