A supraviețuit Holocaustului și acum este străbunică pentru a 35-a oară: Bebeluşii sunt cea mai bună răzbunare împotriva naziştilor - VIDEO

Străbunica vedetă pe TikTok! Lily Ebert, în vârstă de 98 de ani, are peste 1,6 milioane de urmăritori și chiar o carte intitulată ”Lily’s Promise”, despre viaţa ei extrem de încercată.

Lily Ebert este o supravieţuitoare a Holocaustului. Ea a petrecut patru luni în lagărul de concentrare de la Auschwitz. A fost eliberată de soldaţii americani în aprilie 1945, la vârsta de 20 de ani. După eliberare, Ebert, care crescuse în Ungaria, a petrecut un an în Elveţia înainte de a se muta în 1946 în Palestina aflată, la vremea aceea, sub mandat britanic.

Ea a emigrat în Marea Britanie în 1967 împreună cu soţul ei, Samuel, şi a început o viaţă în care a făcut cunoscute lumii ororile Holocaustului.

Bebeluşii sunt „cea mai bună răzbunare împotriva naziştilor”

În prezent, Lily Ebert locuieşte în nordul Londrei şi are trei copii, 10 nepoţi şi 35 de strănepoţi. Recent și-a cunoscut cel mai tânăr strănepot, născut la începutul lunii ianuarie. Momentul emoționant a fost postat pe rețelele de socializare, iar fanii s-au înduioșat.

”Pentru oricine reuşeşte acest lucru, să devină străbunică, este ceva special, dar cu atât mai mult pentru mine ca supravieţuitoare a Holocaustului, este ceva foarte special”, a declarat Ebert.

Captură video

Citeste si: