După o sarcină pierdută, iubita lui Vlad Voiculescu a născut o fetiță: „A fost bine în final. Riscurile din timpul sarcinii nu s-au materializat" - FOTO

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au devenit părinții unei fetițe, pe 14 ianuarie 2022. Anunțul a fost făcut de proaspăta mămică cu întârziere din mai multe motive.

Vlad Voiculescu (38 de ani), fostul ministru al Sănătăţii, a devenit tată pentru prima oară!

A pierdut o sarcină

ÃŽn urma cu doi ani, iubita fostului ministru al Sănătății a pierdut o sarcină, dar de data aceasta totul a decurs bine.  Laura ȘtefănuÈ› a născut natural o fetiță ce va purta numele: Clara Maria.

 

"ÃŽn 14 ianuarie s-a născut Clara Maria È™i am devenit pentru prima dată părinÈ›i. La finalul unui drum cu câteva momente de cumpănă È™i multă fericire reÈ›inută: mă gândeam ca nu cumva să mă bucur prea devreme, într-o lume cu multe obstacole la nivel personal È™i colectiv. Nu doar ameninÈ›area pandemiei asupra femeilor însărcinate È™i copiilor pe care îi poartă. Dar È™i tragedia nerostită a unei sarcini pierdute în 2020, urmată de retrăirea unor momente care au făcut să pară că istoria se va repeta. 

A fost bine în final. Riscurile din timpul sarcinii nu s-au materializat, am avut șansa unei nașteri naturale fără probleme.

Fiecare moment de cumpănă a venit cu ajutorul esenÈ›ial al unor oameni pe care îi voi preÈ›ui mereu: de la clinica Mediplus, de la doctori din Filantropia (unde am fost È™i internată), de la Claudia, tânăra profesor doctor de la Malaxa (acum la GiuleÈ™ti).  

Și un înger păzitor, în persoana unei doctoriÈ›e cu cabinet la marginea oraÈ™ului dâmboviÈ›ean Pucioasa, care m-a sfătuit de la un capăt la altul al sarcinii È™i m-a ajutat să iau decizii salvatoare. Recunosc că m-aÈ™ fi bucurat să fie în BucureÈ™ti (în trecut a lucrat la spitalul Militar), dar în acelaÈ™i timp cred că e mare nevoie de doctori la nivelul ei în oraÈ™ele mici. 

Să nu mai zic de moaÈ™ele care încă îmi sunt alături, Irina È™i Livia de la NaÈ™te cum simÈ›i: am urmat cursurile lor È™i le cer sfaturi aproape zilnic. Cursuri necesare în limba română am văzut È™i la organizaÈ›ia La primul bebe. 

Din 14 ianuarie, am intrat într-o lume nouă. 

La rândul ei, Clara-Maria a venit cu bine È™i pare că È™tie ea în ce fel de lume a sosit: când s-a liniÈ™tit la pieptul meu, imediat după naÈ™tere, chiar înainte să se aÈ™eze pentru prima dată la sân, a ridicat gentil mânuÈ›a È™i a aÈ™ezat-o la loc cu degetul din mijloc ridicat. Corect, mi-am spus în gând, ne onorează cu prezenÈ›a ei inocentă È™i în acelaÈ™i timp ne arată involuntar un mesaj pe limbajul nostru. Gest pe îl merită lumea asta frumoasă È™i pe alocuri absurdă în cele mai distructive feluri. 

Bun venit, Clara Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău!

---

Îmi cer scuze de la cei mai buni prieteni, care au aflat de naștere implicit, când am dispărut subit. Exploram această lume nouă, pe care abia aștept să o împărtășesc cu ei când găsesc niște timp", a scris iubita lui Vlad Voiculescu pe Facebook.

Foto Facebook

Citeste si: