Un bebeluș cu personalitate a devenit celebru încă dinainte de a se naște. Mama a izbucnit în râs când a văzut ecografia

Fiecare părinte își dorește să aibă un bebeluș care să îi semene, iar ecografiile care pot arăta și chipul bebelușului ce va veni pe lume sunt așteptate cu mare nerăbdare. O mămică din Pennsylvania, SUA, a avut o mare surpriză când și-a văzut fetița la 25 de săptămâni și a ținut să arate lumii întregi ce bebeluș cu personalitate va aduce pe lume.

Ang Slater se pregătește să devină mamă la 33 ani, iar la o ecografie fetița pe care urmează să o aducă pe lume i-a făcut o surpriză uriașă. Femeia a ținut să împărtășească fotografiile cu toată lumea, iar reacțiile au fost pe măsura ipostazelor savuroase în care s-a prezentat micuța.

Ang este convinsă că va avea o fetiță rebelă și cu personalitate. Asta după ce la ecografia 4D de 25 de săptămâni cea mică le-a făcut părinților ei două semne „de cartier”. În una dintre poze fetița a fost surprinsă făcând semnul păcii sau al victoriei, asta după ce inițial le arătase clar degetul mijlociu, gest asimilat cu o înjurătură.

„E posibil să am un copil care să învețe foarte repede înjurături, dacă face asta chiar în burtică. Ne-a arătat degetul mijlociu cu ambele mâini, spre sfârșitul ecografiei. Am izbucnit în râs pentru ca și eu sunt o tipă cu atitudine, așa că a fost foarte amuzant să văd că îmi seamănă deja atât de bine. Ceea ce mă sperie puțin pentru că sunt puțin încăpățânată, tăioasă și uneori prea sinceră”, a spus viitoarea mămică.

Ang este nerăbdătoare să devină mămică după îndelungi eforturi. Ea a rămas însărcinată după mai multe tratamente pentru infertilitate, deoarece suferă de sindromul ovarelor polichistice, care a împiedicat-o să conceapă un copil pe cale naturală. Fetița ei va veni pe lume în luna iunie.

Citeste si: