A născut trei copii în mai puțin de un an și nu sunt tripleți. Cum a fost posibil

ViaÈ›a cu un nou născut este, de multe ori, complicată È™i de aceea puÈ›ini se grăbesc să mai facă repede un copil. Dar în cazuri foarte rare pur È™i simplu se întâmplă È™i te „trezeÈ™ti” cu încă un bebeluÈ™ în casă înainte ca primul să scape definitiv de scutece. Ce te faci, însă, când în mai puÈ›in de un an în familie apar, pe cale naturală, trei copii?

Știe asta cel mai bine Stephanie Hansen, o femeie care a născut trei copii în mai puÈ›in de un an. Și nu, nu sunt tripleÈ›i! Și nici nu a fost vorba de vreo „ghiduÈ™ie” medicală sau È™tiinÈ›ifică.

Stephanie a devenit mama unei fetiÈ›e, Daphne, pe 28 ianuarie 2020. Avea 32 de ani È™i fusese părăsită de tatăl micuÈ›ei sale, iar între timp începuse deja o nouă relaÈ›ie. Când È™i-a putut relua activitatea sexuală după naÈ™tere a început să ia anticoncepÈ›ionale, pentru a evita vreo „surpriză”. Doar că pilulele contraceptive nu au avut efect în timpul furtunii hormonale de după naÈ™tere, aÈ™a că a rămas din nou gravidă. De data aceasta cu gemeni. Iar Rubie È™i Penelope au venit È™i ele pe lume pe 8 decembrie 2020, fiind, iată, cu nici 11 luni mai mici decât sora lor.

Când a aflat că era din nou însărcinată, deÈ™i fetiÈ›a ei nu avea nici 3 luni, Stephanie s-a simÈ›it vinovată, însă nu a vrut să întrerupă sarcina. „Mă simÈ›eam oribil la gândul că nu voi avea timp doar pentru noi două. Am fost tristă la început”, își aminteÈ™te Stephanie Hanson. A depășit anxietatea imediat când È™i-a È›inut în braÈ›e gemenele È™i nici măcar faptul că urma să crească singură trei copii nu a descurajat-o; asta pentru că între timp se despărÈ›iÈ™e È™i de noul iubit.

„Fetele sunt ca cei trei muÈ™chetari. Au reuÈ™it să aibă un program comun, mănâncă, fac baie È™i se joacă împreună È™i împart aceeaÈ™i cameră”, spune mămica de trei È™i chiar dacă recunoaÈ™te că uneori în casă poate fi cam haos, se bucură de întreaga experiență. Este fericită că tatăl gemenelor o ajută de câte ori are nevoie, chiar dacă recunoaÈ™te că a suportat destul de greu despărÈ›irea: „Am fost devastată, dar mi-am spus că pot trece peste asta. Nu puteam să stau în pijama È™i să plâng toată ziua. ÃŽn astfel de situaÈ›ii poÈ›i să te duci la fund sau să alegi să înoÈ›i”.

Stephanie își iubeÈ™te ca pe ochii din cap fetiÈ›ele de 2 ani È™i 3 luni, Daphne, È™i 1 an È™i patru luni, gemenele, È™i se ocupă să le crească frumos È™i bine. Este în continuare mamă singură, dar nu pare să aibă o problemă cu acest aspect. „Nu aÈ™ fi crezut niciodată, acum trei ani, că viaÈ›a mea va fi astăzi aÈ™a cum este. Iubesc să fiu mamă mai mult decât orice pe lumea asta.

Citeste si: