Romanița Iovan a dezvăluit cum și-a educat fiul: „Îi dădeam 50 de lei”

Invitată într-un podcast de pe YouTube, Romanița Iovan a vorbit despre fiul ei, Albert, care în prezent are 16 ani și este pilot de raliuri.

Vedeta a dezvăluit că fostul ei soț, pilotul Adrian Iovan, care a murit în anul 2014, a contribuit foarte mult la educația lui Albert, iar femeia care va ajunge să-i fie soție fiului ei va fi foarte norocoasă.

„Eu nu am vrut copil, am vrut carieră, am fost femeie de carieră. Până la urmă, când a fost momentul, era chiar când eram independentă, şi din punct de vedere al carierei, şi financiar, şi am putut să mă ocup de Albert, ceea ce a fost super bine pentru amândoi. Nu am avut niciodată sentimentul că aş fi vrut să fac copil mai devreme. Dacă aş da timpul înapoi, aş face la fel. Am avut, ca să zic aşa, norocul că Albert a trăit lângă cei doi părinţi cei şapte ani, adică cei şapte ani de acasă. Educaţia pe care a primit-o de la Adrian, în cei şapte ani, a contat extraordinar. O mamă curajoasă are un copil curajos! Nu poți crește un copil bine știind ce frici ai în tine. Da, când e pe circuit, am emoții, mai ales că trebuie să-l filmez. Acum sunt tentațiile foarte mari și mult mai multe pericole de când eram eu adolescentă. În primul rând, informațiile. Care de multe ori pot fi false. I-am zis să consulte mai multe surse, la orice vrea să facă. La 15 ani, i-am zis: «Albert, orice ți se întâmplă, oricât de grav e, să-mi zici». Dacă e grav, poate mai pot repara ceva. Nu m-a pus într-o situație de acest gen. Mi-a zis: «Mamă, să știi că eu țin foarte mult la sănătatea mea! N-aș face ceva care să-mi împieteze sănătatea». Știi la ce mă refer. Soția lui va fi recunoscătoare, fiindcă Albert știe să spele la mașină, și rufe, și vase. «Mamă, vreau să câștig niște bani», mi-a zis. I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată. Și venea prea des, până când i-am zis: «Nu mai spăla deloc, ești prea scump pentru mine». Știe să se descurce, până la urmă. Dar continuă să spele vase, rufe, i-am creat independență”, a spus Romanița Iovan.

Citeste si: