De ce să mergi la salonul de înfrumusețare atunci când iți poți face singură unghiile cu gel? Ai ghidul perfect și sfaturi pentru asta. 

Probabil că știi: oja obișnuită aplicată cu grijă se desprinde după o perioada foarte scurta de timp, unghiile nu cresc din nou atât de frumos și, fară nicio culoare, arata cam plictisitor. Soluția: unghii cu gel! Și în loc să mergi la salon, unde este scump, poți să le faci singură cu instrucțiunile potrivite și câteva mici trucuri. Poți afla cum să faci acest lucru aici:

Ocupă-te singură de manichiura cu gel

Ce-i drept, asta înseamnă ceva mai mult decât să-ți pictezi unghiile. Dar rezultatul arată cu atât mai frumos! Pentru a fi bine echipat pentru micul tău proiect de frumusețe, ai nevoie de un kit unghii cu gel, așa cum sunt cele oferite de Nailsup și care includ tot ceea ce iți este necesar.

În plus față de ajutoarele clasice pentru o temeinică manichiură vei avea nevoie de următoarele lucruri:

Tampoane de bumbac

Pilă de unghii de înaltă calitate și potrivită

Băț de cuticule

Lampă LED

Perie sau pămătuf unghii

Gel UV( bază și top coat)

Oja Rosalind în diverse nuanțe

Ar trebui să acorzi întotdeauna atenție calității tuturor produselor. Odată ce investit bine, iți vei face o favoare ție și unghiilor tale. Daca nu vrei să te complici și să cumperi separat fiecare produs în parte, poți opta pentru un kit ojă semipermanentă sau permanentă de la Nailsup și astfel vei avea la îndemăna tot ceea ce ai nevoie.

Pregătirea pentru aplicarea ojei

O manichiură amănunțită este jumătate din luptă! Prin urmare, pregătește-ți în mod optim unghiile pentru procedura ulterioara și, de exemplu, scade riscul posibil de ciuperca a unghiilor. Este esențial să te asiguri că îndepărtezi excesul de cuticule și, în general, este recomandat să le împingi cu un bețișor de cuticule.

În al doilea pas, ar trebui să iți degresezi și dezinfectezi mâinile și unghiile. Nu uita: îndepărtează particulele de praf cu o perie uscată sau un pămătuf, căci gelul va adera mult mai bine

Aplică primul strat de gel cu o pensulă și apoi lasă-l să se usuce sub lampa UV timp de aproximativ două minute. Apoi aplică un alt strat și lasă-l să se întărească sub lampa UV, de asemenea, pentru a elimina orice denivelare. Îndepărtează așa-numitul „strat de transpirație” cu un tampon și un curatator.

Acum unghiile pot fi modelate. Bufferele ajută la acest lucru. Daca ești mulțumită de felul cum arată, sigilează din nou unghiile cu un gel, care durează puțin mai mult pentru a se întări.

Unghiile cu gel pot fi decorate și proiectate după cum dorești. Alege doar culoarea preferată și nu uita de top coat. Nailsup iți oferă posibilitatea de a alege culorile preferate atunci când cumperi un kit pentru unghii, astfel încât să iți pot personaliza setul de unghii pentru acasă după propriile preferințe.

Îngrijirea unghiilor este destul de importantă și la unghiile artificiale. Prin urmare, este recomandat să utilizezi un ulei pentru unghii, pentru a le proteja.