Împărţit în 9 zodii, grupate după ziua de naştere, horoscopul florilor relevă caracterul fiecărui nativ.

 

Floarea-Soarelui (cei născuţi în zilele de 1, 10, 19 şi 28)

Ca şi florii care îşi întoarce faţa după lumină, şi ţie îţi place să fii în lumina reflectoarelor, în centrul atenţiei. Nu te saturi niciodată de complimente, de aprecieri, de cuvinte frumoase. Eşti, totodată, o persoană sigură pe tine, încrezătoare, care şi-a făcut un stil de viaţă din a fi în fruntea celoralţi. Îţi place să ţi se acorde atenţie, dar nu eşti mofturoasă sau îngâmfată. Dimpotrivă, te caracterizează generozitatea şi te dovedeşti un prieten bun şi de nădejde.

Bujorul (cei născuţi în zilele de 2, 11, 20 si 29)

Este de apreciat, în mod deosebit, aplombul de care dai dovadă în orice situaţie, oricât de grea. Uneori, însă, această calitate se poate transforma în inflexibilitate şi încăpăţânare şi n-ar fi rău, pentru o mai bună comunicare cu ceilalţi, să încerci să corectezi aceste defecte. Îţi place foarte mult natura, iar activităţile practice sunt îndreptate către asigurarea unui trai confortabil şi fără probleme.

Papucul-Doamnei (cei născuţi în zilele de 3, 12, 21, 30)

Eşti o fire modestă, visătoare, romantică, retrasă – atunci când simţi că nu eşti primită cu braţele deschise. Ai înclinaţii artistice – poate muzică, pictură, poate artă culinară – , îţi place să te înţelegi cu cei din jur şi faci eforturi în acest sens.

Albăstreaua (cei născuţi în zilele de 4, 13, 22, 31)

Ai o personalitate debordantă şi îşi place să te implici în tot felul de proiecte. Se zice că nu ai rădăcini… Dar, ca şi planta pe care o reprezinţi, ai… rizomi, care se întind peste tot şi te ţin legat de oameni şi de evenimente. Eşti o persoană gata oricând să îi sfătuiască pe ceilalţi, să ajute, să consoleze. Ai o fire deschisă şi devotată.

Irisul (cei născuţi în zilele de 5, 14, 23)

Este semnul zodiacal care exprimă cel mai bine persoanele creative, optimiste, vesele. Exista şi o doză de mister la acest semn, şi asta face ca ele să aibă parte mereu de admiratori. Optimismul Irişilor conduce uneori la credulitate – le vine prea greu să creada că lumea are şi părţi rele – iar asta le poate pune şi în situaţii neplăcute. Au însă capacitatea de a depăşi repede astfel de momente. 

Macul (cei născuţi în zilele de 6, 15, 24)

Fire calmă, sensibilă se simte bine doar în locurile care îi oferă confort şi siguranţă. Are nevoie să se înconjoare de lucruri stilate, de oameni rafinaţi şi să ştie că viaţa ei este organizată, pusă la punct până în cel mai mic amanunt.

Orhideea (cei născuţi în zilele de 7, 16, 25)

Este o persoană foarte frumoasă, are un caracter nobil şi rafinament înnăscut, fapt pentru care e admirată de toţi cei din preajmă. Unora caracterul ei poate să li se pară un pic cam rece, pretenţios, asta pâna când ajung să o cunoască mai bine şi să îşi dea seama că e o persoana loială, integră şi mereu gata să ajute.

 

Margareta (cei născuţi în zilele de 8, 17, 26)

Te caracterizează sinceritatea şi fidelitatea, dar uneori cazi în păcatul… naivităţii. Lecţia ta de viaţă ar trebui să fie: rămâi iubitoare şi deschisă, însă învaţă să fii şi prudentă, mai ales cu persoanele pe care nu le cunoşti prea bine!

Trandafirul (cei născuţi în zilele de 9, 18, 27)

Persoanele născute sub acest semn al zodiacului sunt atrase de filosofie, poezie, artă şi natură. Nu tolerează cruzimea şi nedreptatea şi simt adeseori nevoia să intervină pentru a îndrepta starea lucrurilor. 

Share în bucate îți arată cum sa pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e "dulcele iubirii"