Pe Mircea Geoana îl știe nu doar toată România, ci și întreaga planetă, el fiind în prezent secretar general-adjunct al NATO. Însă puțini știu cum arată și cu ce se ocupă Ana, fiica lui.

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Mircea Geoana a vorbit însă și despre fiica lui, care locuiește de mulți ani în SUA și care este health coach & integrative nutritionist, după cum scrie chiar pe pagina ei de Instagram.

„Fac sport în fiecare dimineață. Mă trezesc cu o ora mai devreme, fac bicicleta. Poate fac si tenis în weekend. În SUA e o adevărată cultură a vieții sănătoase, a alimentației sănătoase, a sportului. Și chestia asta de wellbeing și wellness a atras-o și pe ea și dacă asta îi place să facă, asta face. Ea mă bombardează: «Tată, fă asta, ba asta. Aia nu, aia nu». Și când uită, mă mai întorc la vechile obiceiuri. Nu mă pune la mișcare, că fac eu”, a spus Mircea Geoana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Geoana (@anageoana)

Locuind în Los Angeles, Ana Geoană a pus bazele unui proiect de wellness, unde oferă sfaturi pentru o viață sănătoasă. Pe instagram, pagina proiectului are aproape 3.000 de urmăritori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linea (@be_linea)

Pentru a le arăta tuturor că sfaturile ei chiar dau roade, fiica lui Mircea Geoană a postat de-a lungul timpului și pe pagina ei personală de Instagram, unde are peste 5.000 de urmăritori, imagini în care apare în costum de baie și își arată corpul fit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Geoana (@anageoana)