În urmă cu aproape 10 ani, Victor Slav și Bianca Drăgușanu surprindeau pe toată lumea după ce deveneau un cuplu. Mai mult decât atât, cei doi au fost soț și soție în 2013 și 2014.

În urma relației pe care au avut-o cele două vedete au devenit și părinții unei fetițe, Sofia, care acum, în 2022, a mers pentru prima dată la școală. Iar alături de micuță au fost atât Victor Slav, cât și Bianca Drăgușanu, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu de foarte mult timp.

Urmărit de aproape 500.000 de persoane pe Instagram, Victor Slav a dorit să le arate fanilor săi din mediul virtual cât de mare s-a făcut fetița lui, așa că a postat în feed o fotografie din curtea școlii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

„Ok, let's do this. Prima zi de școală”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei care a adunat peste 13.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii.

Nici Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și a postat nu una, ci două fotografii alături de fetița ei. Fosta soție a lui Victor Slav s-a pozat și ea în curtea școlii alături de Sofia, însă nu a ratat ocazia de a-și fotografia copilul și în banca din clasă.

Având mai mulți fani pe Instagram decât Victor Slav, Bianca Drăgușanu a primit și mai multe like-uri în dreptul imaginilor cu fetița ei: peste 19.000!