Celebra influenceriță Cristina Almășan a născut în urmă cu doar câteva zile, iar anunțul a fost făcut chiar de ea, pe Instagram.

„Astea sunt pozele de sambătă noapte, când m-am internat în spital și când încă credeam ca e super ușor să aduci un copil pe lume. Dar ieri la 19.00 fix am născut natural, în apă, o fetiță drăgălașă tare, de 3,6 kg și 53cm. Și nu mi-a fost ușor deloc. Nici acum nu mi-e. Șase ore intense de travaliu, dar alături de o echipă minunată de oameni care mi-au oferit tot suportul și tot ajutorul în cel mai drăguț mod posibil și mai ales alături de iubitul meu care a asistat la tot momentul și a suferit odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot”, a scris Cristina Almășan în dreptul unor fotografii postate în feed.

Iar după ce a postat pozele din feed, Cristina Almășan a revenit la story și cu prima fotografie în care apare fetița ei: „Bebelina a avut și o mică ședință foto. Gratuit primește un tablou mic cu ea și toate detaliile nașterii ei. Și opțional am plătit 350 de lei extra pentru alte poze, cadre, tablouri cu ea. Abia aștept să le primim și să vi le arăt și vouă”.