În vârstă de 11 ani, David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță s-a apucat de afaceri și a și câștigat deja primii lui bani.

În mai multe story-uri postate pe Instagram, Cătălin Măruță le-a arătat tuturor cum se descurcă David și în ce a investit câțiva bani. Potrivit celor spuse atât de David, cât și de Cătălin Măruță, tânărul a cumpărat mai multe sucuri pe care apoi le-a combinat între ele și le-a transformat în cocktail-uri. După care a scos o masă la marginea drumului și a început să vândă băuturile!

„Poți să-mi dai bani să iau niște sucuri? Facem cocktail-uri. Avem afacere. Asta e singura metodă să faci bani când ești copil, decât să cerșeșești, adică măcar muncești, dai niște cocktail-uri”, a spus David.

Iar răspunsul lui Cătălin Măruță nu s-a lăsat așteptat: „Adică tu cumperi sucuri și apoi le vinzi pe stradă? Ați vândut ceva azi? Acum vinzi cocktail-uri pe stradă? Acolo cu antreprenorii, aveți și masă...”.

După ce David i-a arătat câți bani a câștigat din vânzarea de cocktail-uri, Cătălin Măruță a tras și o concluzie: „Copilul meu antreprenor, vinde cocktail-uri pe stradă și-și lasă părul lung”.