În urmă cu doar câteva zile, Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, a adus pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului, care se va numi Alegra Nova Drăghia.

Imediat după ce a născut, Alice Cavaleru a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de micuță și de Vladimir Drăghia.

„Alegra Nova Drăghia - o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit”, a scris Alice Cavaleru în dreptul fotografiei care a adunat rapid aproape 50.000 de like-uri.

Iar pe 8 septembrie, la două zile după ce a născut, partenera lui Vladimir Drăghia a revenit pe Instagram cu o nouă fotografie în care apare alături de Alegra Nova, imagine care a fost apreciată de aproximativ 15.000 de internauți.

„Nu puteam să-mi sărbătoresc ziua de nume mai frumos! Vă mulțumesc din tot sufletul pentru gândurile voastre bune. La mulți ani celor care poartă numele Maria, Marian sau alte derivate”, a scris Alice Cavaleru în dreptul fotografiei.