Andrei Duban este, fără nicio falsă modestie, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, iar Grațiela, soția lui, este aproape la fel de cunoscută ca și el.

Invitați zilele trecute alături de fiul lui, Armin Duban, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Andrei și Grațiela au dezvăluit că în ultimele luni au petrecut foarte mult timp cu fiul lor.

„Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii, ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm. Nu știu de ce. Mi-am dat seama acum, că s-a mai mărit, care sunt lucrurile care-l bucură pe el. Am făcut o greșeală când vine vorba de cadouri. Ne-am dat seama că obiectele l-au derutat. Pe el, în ultimul timp, l-a bucurat faptul că mi-am făcut timp să mă joc cu el”, a spus Andrei Duban.

La un moment dat, Armin Duban a luat și el cuvântul, dezvăluind că, în ciuda vârstei pe care o are, câștigă singur bani: „Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe”.