Loredana Groza este o artistă care încearcă mereu să se reinventeze și să fie pe placul publicului. Vrea să rămână mereu tânără și dezinvoltă, refuză să își arate vârsta și apelează la tot felul de trucuri de beauty și întinerire. Și dacă nu ar avea o fiică în vârstă de 23 de ani, poate puțini i-ar da artistei vârsta pe care o are de fapt.

Elena Boncea, fiica Loredanei și a lui Andrei Boncea, a devenit o domnișoară superbă și se pozează deseori alături de celebra ei mamă, pe care o însoțește mereu în călătorii.

Elena a moștenit o mulțime de trăsături de la mama sa, însă nu și vocea. Sau cel puțin nu a vrut să-i calce pe urme Loredanei. Chiar și așa cele două au o relație foarte frumoasă și când călătoresc împreună pot trece drept două bune prietene sau surori.

Chiar dacă nu prea cântă, Elena Boncea activează tot într-un domeniu strâns legat cu muzica. Tânăra este producător la un radio din România și a preferat să rămână, discret, în umbră. Chiar ea a recunoscut că este greu să aibă o mamă celebră și poate tocmai de aceea a evitat pe cât posibil expunerea. Preferă să își investească timpul în pasiunile sale: moda, poezia și Shakespeare.

Loredana Groza este, de altfel, foarte mândră de fiica ei, pe care o numește „împărăteasa” sufletului său. 

Cele două călătoresc mult împreună, de câte ori au ocazia, mai ales că legătura strânsă cu Elena îi oferă Loredanei ocazia să descopere lucruri noi despre generația tânără și despre preferințele lor. Și poate chiar asta este cheia succesului!