Antonia a demonstrat recent că nu are doar o voce bună, ci este și o actriță cu mult talent. Artista joacă rolul unei politiste în ultima producție realizată de BRomania, alături de Alex Delea și Elena Chiriac. 

Rolul Antoniei este unul foarte complex, iar artista a dovedit cu această ocazie că se descurcă excelent și în postura de actriță. Ea joacă rolul unei politiste pe nume Oli, care are o fire vulcanică și sare foarte ușor la bătaie. 

Tocmai din acest motiv, artista a mărturisit că nu îi va lăsa pe copiii ei să vadă filmul, deoarece unele scene sunt violente. 

Sigur că am avut emoții. Adică am intrat într-o lume în care eu nu am nicio experiență. Îți dai seama că am avut mari emoții, dar ei m-au ajutat foarte mult și mă simt foarte binecuvântată”, ne-a spus artista, completând că deși s-a ținut secret acest lungmetraj o bună perioadă de timp, nu a putut să nu îi spun lui Alex și celor trei copii ai ei, Maya, Dominic și Akim.

„Nu aveam cum să nu le spun băieților. Ei știu că am filmat. O să ne uităm la film împreună, dar când apare pe Netflix, dar pe sărite. La anumite părți nu este ok să se uite. Alex a venit și pe platourile de filmare. Au venit și copiii. Fix la scena când mă lupt. Fix atunci s-au nimerit să fie pe platourile de filmare”, a mai completat Antonia pentru EGO.ro.

Cu toate acestea, Antonia a dezvăluit că este mândră de prestația ei, mai ales că a realizat singură cascadoriile, cu excepția a două scene, din cauza timpului limitat.

„ Aproape 100%, însă au fost două faze în care nu am jucat eu. Niște acrobații. Acolo nu sunt eu. Nu că nu m-a lăsat, dar nu am avut timp suficient.

Ar fi fost greu pentru orice actor. Adică sunt chestii fizice care sunt foarte greu de făcut. Adică chiar ai nevoie de cascador. Dacă vrei să arate bine. Dacă nu vrei, atunci…Dar trebuie să arate foarte bine.

Dar în rest am filmat eu, și când am dat, și când am încasat. Ce, și ăsta este talent să știi să te prefaci când încasezi. A fost foarte mișto la filmări. Am râs foarte mult pe platou și asta m-a ajutat foarte mult pentru că am avut chimie cu colegii mei. A contat foarte mult”, a mărturisit Antonia pentru sursa citata.

Foto: protv