Maria, fiica în vârstă de 11 ani a Danielei Gyorfi, a avut o rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, însă cântăreața afirmă că nu și-ar dori ca fata ei să rămână în showbiz.

Invitată într-o emisiune tv, Daniela Gyorfi a dezvăluit că Maria învață acum limba coreeană și că, dacă în viitor ar lucra în IT sau în traduceri, ar fi foarte bine.

„Eu mă alint că sunt o mamă comunistă. Cu tehnologia asta, e altceva față de ceea ce am trăit noi. Maria trebuie să aibă o educație bună și să aibă principii de viață sănătoase. Vreau să fie o femeie cu o meserie, să fie independentă, să aibă prieteni, ceea ce la mine a fost un minus, pentru că eu am fost trădată de prieteni. Ce meserie aș vrea să aibă fiica mea? Să nu aibă de-a face cu showbiz-ul! Ea învață coreeană acum. Vreau să facă o meserie care s-o împlinească, să nu fie tristă. De ce nu vreau în showbiz? Nu este ceva sigur, de perspectivă, din punctul meu de vedere. Eu știu realitatea. Uite, Maria învață coreeană, poate deveni ceva în IT, în traduceri. Eu am trăit prin multe lucruri și știu ce înseamnă showbiz-ul”, a spus Daniela Gyorfi.