A fost panică uriaşă în familia lui Romică Ţociu după ce nepoţelul artistului a ajuns de urgenţă la spital după ce a înghiţit două bile metalice. La aproximativ o lună de la acest incident, nepotul lui Romică Ţociu a fost externat. 

Actorul a dat şi primele detalii despre starea micuţului Philip, după ce acesta a ajuns din nou acasă. Din fericire, acesta se simte bine, iar Romică Ţociu le-a mulţumit tuturor medicilor care s-au ocupat de nepotul său. 

„Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit.” , a declarat Romică Țociu, pentru Playtech.

„Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări. Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel.”, a mai spus Romică Țociu.

Sursa foto: Agerpres