Fiul cel mic al prințului William și al ducesei Kate, Louis, este cunoscut de acum în toată lumea, grație apariției sale la Parada Trooping the Colour din acest an.

Îmbrăcat într-un costumaș marinăresc identic cu cel purtat de tatăl său la același eveniment, în 1985, mezinul moștenitorului tronului Marii Britanii a făcut deliciul tuturor cu grimasele și gesturile pe care le-a făcut chiar lângă regină. Deși mulți s-ar fi așteptat ca suverana să fie deranjată, Elisabeta a II-a a părut chiar amuzată și foarte răbdătoare cu capriciile micului prinț.

Evenimentele ce marchează sărbătoarea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a au început cu bine cunoscuta paradă militară denumită Trooping the Colour, urmărită de suverană și de membrii familiei regale din balconul Palatului Buckingham.

Prințul Charles și consoarta sa, Camilla, prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, George (8 ani), Charlotte (7) și Louis (4) s-au aflat printre cei prezenți la balcon. Iar prințul Louis a profitat din plin de faptul că îl vedea toată lumea. A făcut cu mâna tuturor, a încercat tot ce i-a stat în putere pentru a atrage atenția reginei, a făcut tot felul de grimase amuzante și chiar a fost surprins scobindu-se în nas.

La un moment dat, zgomotul din jur a părut că este prea mult pentru micuțul Louis, care și-a acoperit urechile și a părut că începe să zbiere, chiar atunci când avioanele britanice îi dădeau onorul reginei.

Deși nu se încadra deloc în regulile stabilite de eticheta familiei regale, prințul Louis a amuzat-o teribil pe regina Elisabeta. Aceasta a vorbit tot timpul cu micuțul și i-a explicat ceea ce se întâmpla. Se știe că regina are o relație specială cu copiii prințului William, care o alintă „Gan Gan”, nume pe care i l-a dat prințul George pe când avea 2 ani.