După relația pe care a avut-o cu Andreea Bălan, Keo a ajuns în brațele lui Misty, despre care s-a spus că i-a fost amantă și pe vremea când Keo și Adnreea Bălan formau un cuplu.

La începutul anului 2018, Misty a adus pe lume și o fetiță de nota 10, care a fost botezată Arya. Iar acum a venit vremea ca micuța să meargă la grădiniță. Doar că lucrurile nu au mers chiar așa cum au sperat Keo și partenera lui.

„Arya merge la grădiniță, dar nu vrea să doarmă la grădiniță și atunci se duce tati și o ia. Când vine ora de prânz și vede că merg la somn copiii, atunci intervine panica și ne spune că ea nu e bebeluș și nu vrea să doarmă. Și că ea vrea să doarmă doar cu mami. Ne-a rugat să schimbăm grădinița cu una unde nu se doarme. I-am spus că nu există grădiniță unde nu se doarme. Peste tot copiii dorm pentru că se trezesc de dimineața și sunt obosiți la ora prânzului. Și ea este obosită, și adoarme, dar refuză să adoarmă fără mine. Și, mai nou, are și coșmaruri noaptea, se trezește plângând: «Mami, vreau cu tine». Și îi spun «Sunt aici, mami». Și ea: «Nuuu! Vreau cu mami»! Și mă împinge. În somnul ei crede că e acolo, la grădiniță. Până la urmă am hotărât cu educatoarea și cu directoarea să începem cu programul scurt, adică să o luăm la ora somnului acasă. Să sperăm că se va obișnui”, a spus Misty pentru Fanatik.