Când îi spui unui copil „să crești mare” cu siguranță nu te gândești la așa ceva: un bebeluș născut cu o greutate normala, de 3,5 kg, a ajuns să arate, la numai un an, ca un copil de 3 ani. Mama puștiului spune că oamenii sunt pur și simplu uluiți când le spune că băiețelul ei are doar un an, pentru că este foarte înalt și mult mai solid decât ar fi trebuit să fie la această vârstă. 

Alexa Priego are 31 de ani și trei copii, unul de 10 ani, o fetiță de 4 și unul de 1 an. Mezinul său pare, însă, mult mai mare decât este de fapt. Kason poartă haine pentru copii de 3 ani și este și foarte înalt, și foarte greu pentru vârsta sa, încadrându-se în percentila 99 potrivit medicilor.

@abeautyp_ Clap clap. We made a family account please follow or not whatever @abeautyfamily #clap #newaccount #followformorevideo #babyboy #familytiktoks ♬ original sound - ????Alexa ????

Investigațiile nu au indicat vreo anomalie genetică la băiețelul de 14 kg, iar mama lui pune dezvoltarea sa atipică pe seama calității laptelui matern cu carea fost hrănit. „Este foarte înalt și dolofan. Oamenii sunt șocați când le spun ce vâstă are, pentru că s-ar aștepta să fie mai mare. Și cu fetița a fost exact la fel. Cred că pur și simplu fac copii mari”, spune Alexa.

@abeautyp_ #duet with @abeautyp_ then & now! happy 1st birthday to my baby Kason! ???? #babyboy #chunkybaby #birthdaybaby ♬ original sound - Sloowmoee

Medicii din New York i-au spus femeii că o posibilă cauză a dezvoltării uimitoare a copiilor este faptul că produce foarte mult lapte matern. Deși este foarte mare pentru vârsta lui, Kason se află în etapa normală a dezvoltării sale: a început să meargă de-a bușilea și merge ținându-se de marginea canapelei. „Este foarte ușor să ai grijă de el, este un copil bun și zâmbitor. Este și foarte activ și rapid”, spune mămica, foarte mândră de băiețelul ei deosebit.