Părinții pot ajunge uneori să fie disperați după câteva ore de liniște atunci când au acasă un bebeluș și ar fi dispuși să încerce orice pentru asta. Poate una dintre cele mai grele perioade este cea a eruopțiilor dentare, așa că mulți vor dori să încerce acest truc controversat, devenit popular pe TikTok.

Bebelușii sunt extraordinar de simpatici și este o plăcere să îi urmărești zi-lumină, însă când dințișorii încep să le străpungă gingiile delicate mulți dintre ei parcă se transformă. Plânsul nesfârșit, mârâitul continuu, irascibilitatea, faptul că nu mai reușesc să doarmă îi pot aduce pe părinți în pragul disperării. Ești conștient în acele momente că nici puiul de om nu vrea să se simtă așa, dar și că nu poți face prea multe pentru a-l ajuta. Pe TikTok a devenit, însă, popular un truc care pe care mulți nu l-au înțeles, dar care măcar nu prezintă niciun risc, decât să nu funcționeze. Totuși, mulți l-au testat deja și garanteaza pentru succesul lui!

Cum alungă un ou crud durerile cauzate de erupțiile dentare

Oul crud trebuie să rămână în coaja, desigur, iar șoseta nu trebuie pusă, cu ou cu tot, în picioarele celui mic. Logic! Agaț-o, însă, undeva în camera celui mic și așteaptă să vezi ce se întâmplă. Mulți au crezut că e mai degrabă o superstiție sau un ritual ciudat, ezoteric, însă atunci când au avut succes nici măcar nu le-a păsat de explicație. Iar aceasta există!

Cei care au testat deja trucul pot jura că acesta este eficient și că nu și-au mai auzit bebelșii scâncind de durere din cauza dințișorilor.

@mommyandme032

EXPLAING THE EGG IN THE SOCK FOR TEETHING ???????? you are welcome

♬ original sound - Strawberry

Cum funcționează, mai exact, acest truc? A explicat un utilizator de TikTok într-un coemntariu: „Oul absoarbe dioxid de carbon până la de 7 ori greutatea sa. Dioxidul de carbon creeazî presiune pe gingii. Odată ce el este absorbit, durerea scade în intensitate”.

Important de menționat este că oul trebuie schimbat periodic, pentru că temperaturile ridicate l-ar putea altera și nu vă doriți în camera copilului miros de ou stricat, dacă îl spargeți accidental.