Știi deja că atunci când cumperi o jucărie pentru un copil trebuie să te asiguri că este potrivită pentru vârsta lui și că nu are vicii ascunse care ar putea reprezenta un pericol pentru cel mic. Și dacă toate par în regulă, e bine să te mai uiți o dată, pentru a fi sigur. Așa a făcut o mamă care a făcut o descoperire uimitoare în cutia păpușii cumpărate pentru fetița ei.

Copiii nu trebuie lăsați să umble cu obiecte ascuțite sau tăioase pentru că există un risc major de accidente. Cu toate acestea, păpușa respectivă venea la pachet cu un... cuțit!

Inițial, femeia a crezut că obiectul lucios este parte din accesoriile păpușii, însă în cele din urmă avea să descopere că jucăria era de fapt „înarmată”. Din fericire, Haleemah Patel, din Blackburn, a observat neregula în magazin și i-a alertat rapid pe angajați, care au inspectat jucăria. Ambalajul păpușii era deteriorat, iar obiectul ascuțit se afla în cutie, alături de alte accesorii pentru jucărie.

„Am remarcat obiectul și din fericire m-am uitat de două ori și am descoperit că era o lamă adevărată”, a povestit femeia.

Aceasta i-a atenționat pe angajații magazinului și a cerut să discute cu managerul, însă jucăria i-a fost luată și nu a mai văzut-o. Ea speră, însă, că Aldi va face verificările necesare pentru a afla cum a ajuns lama în cutia unei jucării pentru copii, dacă a fost un gest deliberat sau un accident.

„Vreau să le atrag atenția părinților să fie vigilenți când cumpără jucării și să verifice cu atenție conținutul. Ar fi putut fi fatal ca păpușa să fi ajuns cu acel cuțit la fetița mea”, a declarat Haleemah Patel.

Reprezentanții magazinului au declarat că păpușa a fost retrasă imediat de la raft pentru verificări: ”Confirmăm că este vorba despre un caz izolat, în care ambalajul pare să fi fost deteriorat intenționat. Furmizorul a confirmat că produsul este trecut printr-un detector de metale foarte sensibil înainte de a părăs fabrica și că ambalajul nu ar fi putut fi compromis în timpul procesului de fabricație”.