Între 2 şi 5 martie 2023 are loc Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii şi viitoare mămici. De joi până duminică, organizatorii că aşteaptă în pavilionul B1 de la Romexpo cu cele mai noi modele de cărucioare, super oferte la pachete de naştere şi recoltare celule stem, discounturi de până la 70% la peste 250 de branduri pentru copii, tombole cu premii substanţiale. 

17 cursuri gratuite pentru viitorii şi proaspeţii părinţi, loc de joacă pentru copii, LIVE Stage cu lansări de produse, scenă cu spectacole, restaurant pentru copii şi bebeluşi - sunt doar câteva dintre surprizele ediției de primăvară 2023 a Baby Boom Show.

Accesul este gratuit joi şi vineri, pe bază de invitaţie descărcată online de pe site-ul oficial. În weekend, intrarea este cu bilet (15 lei), care poate fi cumpărat online sau la faţa locului. Copiii intră gratuit. Mai multe detalii pe www.babyboomshow.ro

Ce veţi găsi la târg

  • Cele mai mari reduceri la servicii medicale, pachete de naştere şi recoltare celule stem, oferite de maternităţi de stat şi clinici private
  • Premieră: consiliere gratuită pe probleme de fertilitate şi pediatrie
  • Discounturi de până la 70% la peste 250 de branduri de produse pentru copii: cărucioare, scaune auto, gadgeturi, îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării, mobilier
  • 17 cursuri de specialitate gratuite, desfăşurate pe tot parcursul celor 4 zile de târg
  • LIVE Stage cu workshopuri şi lansări de produse în premieră
  • Loc de joacă pentru copii: labirint ecologic, jocuri gonflabile, tobogane de lemn, cutii cu jucării, corturi, personaje Disney, scenă cu spectacole pentru copii, ateliere creative
  • Cel mai vesel studio foto, de unde pleci cu o poză magnetică, oferită gratuit
  • Tombole cu premii substanţiale, printre care şi un pachet de naştere CADOU, oferit prin tragere la sorţi
  • Restaurant Baby&Me, cu un meniu gratuit pentru copii şi bebeluşi 

Program Baby Boom Show

Joi-Sâmbătă: 10:00-19:00; Duminică: 10:00-18:00. Parcarea este gratuită

Timp de 4 zile, Baby Boom Show devine centrul atenţiei pentru viitoarele mămici, al lansărilor de produse în premieră şi al distracţiei pentru copii. 

Noutăţile ediţiei de primăvară

Căruciorul One4Ever va fi lansat de Chicco într-un show de tip STAND UP COMEDY, avându-l ca moderator pe Cătălin Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotaşilor. 

One4Ever este unicul cărucior modular 4 în 1 recomandat de la naştere până la 22 kg (4 ani). Are un sistem modular (un singur cadru pentru 4 variante diferite: landou, scoică şi 2 şezuturi sport), închidere automată cu o singură mână, materiale şi finisări premium, reglare pe înălţime a spătarului. (LIVE Stage, joi, 2 martie, ora 17:30)

Pachet de naştere CADOU oferit ca premiu special la tombola organizată de Maternitatea Boutique Wellborn. (standul nr. 23, Wellborn)

Lansare în exclusivitate la Baby Boom Shom: Yvolution, cel mai inovativ și mai dinamic brand de trotinete, role, triciclete și biciclete! (standul nr. 33, Erfi Kids)

Myavo by Graco USA, cel mai nou și mai performant cărucior al verii, cele mai performante bone digitale ale sezonului - noile video monitoare digitale Motorola PIP, cu un design drăguț și prietenos, care vă permit să supravegheați copiii în timp real. (standul nr. 33, Erfi Kids)

Păpuşa Reborn Arias Ona este un bebeluş cu greutate şi aspect realiste, măsoară 45 cm şi a fost elaborat manual cu foarte multă grijă pentru fiecare detaliu. Cea mai specială caracteristică a păpuşii este că poţi auzi şi simţi cum respiră! În plus, emană o aromă plăcută de vanilie, care te va face să o iubeşti şi mai mult. (standul nr. 33, Erfi Kids)

O premieră în România, chiar la Baby Boom Show: gama Baby Spa, adusă în exclusivitate de Monaco Spa, un brand premium de produse wellness. Căzile cu funcții de hidromasaj și cromoterapie pentru bebeluși și copii contribuie la o dezvoltare sănătoasă și la ameliorarea afecțiunilor medicale și pot fi folosite începând cu vârsta de 2 luni. Jeturi de apă pentru hidromasaj, surse independente de apă caldă și rece pentru reglarea temperaturii, suprafețe sigure și lumini colorate pentru cromoterapie în fiecare cadă Baby Spa. (standul nr. 83, Monaco Spa)

Baby Boom Show invită toţi copiii în CANUniverse, un univers care promovează reciclarea dozelor de aluminiu! Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră oferite de Every Can Counts, reciclarea este mai distractivă și mai captivantă. Copiii sunt invitaţi să intre în viitor cu ochelarii VR și să experimenteze o lume cu totul nouă a reciclării. Roboții-dronă vor colecta doze din aluminiu și își vor arăta abilitățile impresionante de zbor. Pentru a participa, copiii vor primi un bilet de intrare simbolic, în schimbul a 5 doze de aluminiu. (standul nr. 83A, Every Can Counts)

Dansuri, cântece, spectacole cu mascote de la Opera Comică pentru Copii, workshop-uri organizate de Circul Metropolitan (jonglerii, hula hoop) - patru zile pline de distracţie la scena amenajată la locul de joacă! Vezi aici programul complet.