Gemeni siamezi abandonați la naștere: Sohna și Mohna Singh au o poveste de viaţă impresionantă. Născuți în iunie 2003 la Spitalul Sucheta Kriplani din New Delhi, India, gemenii siamezi aveau doar două luni când părinții lor au decis să-i abandoneze din cauza handicapului lor.

 S-au născut cu două inimi, două perechi de brațe, rinichi și măduvă spinării. Dar cu un singur ficat, o singură vezică biliară, o singură splină și o singură pereche de picioare. Din fericire, Pingalwara Charitable Society, un adăpost pentru copii, i-a primit imediat după ce au fost abandonaţi de părinţi. 

Cei doi fraţi au descoperit că au o mare pasiune comună: repararea aparatelor electrice. Astfel, de-a lungul anilor, gemenii au învăţat tot mai multe lucruri despre acest domeniu, devenind din ce în ce mai buni. 

De la o vârstă foarte fragedă, au dezvoltat chiar o adevărată pasiune pentru tot ceea ce are legătură cu electricitatea.

"Întotdeauna încercau să rezolve toate problemele minore legate de electricitate și de aparatele electrice din școală", a spus unul dintre profesori. Deloc surprinzător, gemenii au reuşit să obţină o diplomă în acest domeniu.

Norocul a fost de partea lor, căci la scurt timp, fraţii siamezi au obţinut şi primul lor loc de muncă, cu două salarii. 

Sohna și Mohna Singh se temeau foarte tare că nu vor găsi niciodată un loc de muncă din cauza handicapului lor. Dar, împotriva tuturor șanselor, Punjab State Power Corporation Limited (PSPCL), o companie de stat din Punjab, le-a oferit locuri de muncă ca electricieni.

Ei primesc un salariu lunar de 10.000 de rupii indiene, adică aproximativ 120 de euro. Și, pe deasupra, vor primi două salarii. Bineînțeles, frații siamezi sunt încântați că și-au găsit "jobul de vis", datorită, în parte, sprijinului adăpostului în care au crescut.

Sursa foto: captură YouTube