Dacă încerci să afli ce alimente combat greața în timpul sarcinii, probabil că te afli în mijlocul uneia dintre cele mai puțin plăcute părți ale sarcinii: practic, simți că vei vomita în cea mai mare parte a zilei, indiferent dacă o faci sau nu. Iată mai jos o listă completă cu alimentele care combat greața și te ajută să te mai simți mai bine în timpul sarcinii: 

Ghimbir. Acesta este un aliment clasic - a fost folosit de secole pentru a ajuta la ameliorarea grețurilor. Puteți încerca ceaiul de ghimbir, masticațiile de ghimbir sau bomboanele de ghimbir pentru a vedea dacă vă ajută.

Biscuiți uscați. Când ai o zi cu greață, uneori nu-ți vine să crezi cât de apetisanți pot părea niște biscuiți sărați. Sunt un aliment ușor care combate greața în timpul sarcinii de aceea este bine să îi ai mereu la îndemână. 

Băuturi reci. Când ești cu adevărat în pragul grețurilor, chiar și simpla apă de la robinet îți poate întoarce stomacul pe dos. Adăugarea de multă gheață poate fi de ajutor. Poți chiar să-ți faci niște înghețată din orice băutură îți sună bine - ginger, sprite sau limonadă.

Bomboane acrișoare. Aceste dulciuri acrișoare pot avea un efect rapid pentru a combate greața. De aceea este bine să le ai mereu la tine, pentru a le consuma la nevoie.