După cum toată lumea știe, inteligența artificială capătă din ce în ce mai multă valoare pe măsură ce trece timpul, pentru că oferă răspunsuri rapide la multe întrebări pe care ni le punem în fiecare zi. Există din ce în ce mai multe instrumente inteligente care pot fi folosite în cazul luării unor decizii sau pur și simplu pentru a rezolva unele îndoieli. 

Deși există persoane care se tem de aceste progrese, există și altele care apelează la acest tip de platforme, cum ar fi ChatGPT.

Inteligența artificială poate merge atât de departe încât vorbește chiar și despre chestiuni mai personale și a ținut să își spună clar părerea despre care este cel mai frumos nume din lume. 

Numele preferat al lui ChatGPT

După ce ChatGPT a primit această întrebare, a decis în cele din urmă să opteze pentru "cel mai frumos nume din lume pentru o fată ca fiind Sofia. 

Potrivit AI, Sofia are o semnificație care îl face special mai presus de toate celelalte și din acest motiv este adoptat ca fiind cel mai frumos nume din lume. "Reprezintă o femeie căreia îi place să iasă în evidență, așa că se referă direct la puterea în tot ceea ce o înconjoară", a spus ea.

În ceea ce privește numele de băieți, Chat-ul GPT a ales numele Lucas ca fiind cel mai frumos nume din lume pentru un nou-născut. 

"Numele Luca este de origine greacă și este o formă latinizată a numelui grecesc "Loukas" (Λουκᾶς). Semnificația lui Lucas este legată de "luminos" sau "strălucitor". Este un nume care a fost folosit pe scară largă în multe culturi și se regăsește în Biblie, unde Luca este unul dintre cei patru evangheliști ai Noului Testament", a adăugat ChatGPT .

foto: shutterstock.com