In urma cu câteva săptămână make-up artistul Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de către soțul său, Daniela Balaciu.

Acesta a atacat-o cu un ciocan în timp ce dormea, iar Dana a ajuns în stare foarte gravă la spital. Medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire. Din fericire, Dana Roba și-a revenit, iar soțul său, care ar fi premeditat totul, se află acum în arest preventiv. 

În urma loviturilor, femeia a rămas fără o parte din craniu și cu mâinile strivite, iar acum va fi nevoie să treacă printr-un lung proces de recuperare. 

A fost operată timp de 9 ore pe creier, iar medicii spuneau că are șanse minime de supraviețuire, deși au făcut eforturi uriașe pentru a o salva. Se pare că Dumnezeu a făcut o minune, iar Dana Roba și-a revenit și a făcut și primele declarații despre noaptea în care s-a întâmplat tragedia. Ea a mărturisit că nu întelege ce l-a determinat pe soțul său să recurgă la acest gest oribil, mai ales că deja vorbiseră că vor divorța amiabil la notar. 

"El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam: Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Isus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare. M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis: Îți garantez că o să mori, du-te dracu de pocăită, că vei muri. Așa mă înjura încontinuu.", a spus Dana Roba. 

Bărbatul se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile, iar polițiștii anchetează cu atenți cazul, pentru a lua o decizie în cazul său.

Fetițele celor doi nu știu unde sunt părinții lor 

În seara în care și-a bătut soția cu bestialitate, Daniel le-a dus pe cele două fetițe la bunici. De atunci, micuțele nu mai știu nimic despre părinții lor. Ele se află în grija familiei Danei Roba și nu știu nimic despre tragedia care a avut loc. 

Daniel Balaciu rămâne în arest, iar familia Danei Roba are grijă de fetițele lor, protejându-le de orice situație care le-ar putea afecta emoțional.