Dana Marijuana este tare mândră de fiica ei, Alesia, care acum are 17 ani și s-a tranformat într-o domnișoară superbă. 

Alesia este foarte frumoasă și are un corp de top model. Ea a moștenit talentul mamei sale, dar este și actriță. Acum, adolescenta a revenit în atenția publicului cu o nouă piesă, după ce în 2021 a apărut în videoclipul piesei ”Orașu”, o colaborare între Tonik Obiectiv cu DaffOne & Shayan. Alesia Ioana a fost o adevărată apariție care a cucerit mulți internauți.

Dana Marijuana: „Fiica mea nu are studii muzicale”

Dana Marijuana a mărturisit că este foarte mândră de fiica ei, însă spunea în urmă cu ceva timp că nu știe ce șanse are să se lanseze în muzică. Cu toate acestea, ea o sprijină pe Alesia în tot ceea ce face. 

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să între în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, spunea artista, pentru Click.

Iată însă că Alesia a dovedit că este o fată ambițioasă și a mai făcut un videoclip la piesa „Până la ultima suflare”, realizat în colaborare cu NAVI, este cea de-a două melodie extrasă de pe EP-ul lui Tonik Obiektiv numit „Vibrații”, care se va lansa spre sfârșitul acestui an.

 „Cu toții știm că drumul spre succes este presărat cu tot felul de obstacole și piedici, doar dragostea pentru pasiunea și visul tău te pot motiva să o faci până la ultima suflare”, a spus Tonik Obiektiv.