Anul 2023 vine cu câteva pelicule interesante pentru copii. Sunt cele mai așteptate filme și niciun micuț nu trebuie să le rateze. 

Pregătiți-vă calendarul, pentru că vă vom împărtăși cele mai așteptate lansări din filmele pentru copii și familie pentru 2023.

Super Mario Bros. The Movie

Începem lista noastră cu una dintre premierele care va interesa, fără îndoială, orice fan al jocurilor video: "Super Mario Bros. The Movie". Filmul este produs de Illumination (da, aceiași creatori ai amuzantului Minions), așa că ne putem aștepta la o poveste plină de momente care să ne facă să râdem și să ne emoționăm.

Mica Sirenă

Una dintre cele mai așteptate lansări este remake-ul live-action al lui Ariel, cea mai cunoscută sirenă. După cum s-a confirmat anterior, Halle Bailey o va interpreta pe Ariel, în timp ce Melissa McCarthy va fi Ursula, iar Javier Bardem va fi Triton.

Pe lângă binecunoscutele cântece din filmul original, compuse de Alan Menken, ne vom putea bucura de patru cântece originale noi, compuse de Menken și Lin-Manuel Miranda.

Elemental

Intitulat "Elements" în America Latină, următorul film Disney‧Pixar ne face cunoștință cu Candela/Ember și Nile/Wade, două elemente complet opuse: focul și, respectiv, apa, între care se naște o poveste de dragoste complicată, deoarece, prin natura lor, nu se pot atinge unul pe celălalt.

Dar nu numai că sunt diferiți din punct de vedere al elementului, dar fiecare are o personalitate complet diferită: ea este o tânără dură, ascuțită și pasională, în timp ce el este un tip amuzant, sensibil. Nașterea acestei noi prietenii, din care pare să se nască o poveste de dragoste, îi va pune la îndoială convingerile despre lumea ei.

Barbie

Primul film live-action al popularei păpuși Mattel va ajunge pe marele ecran în vara anului 2023. Cu Margot Robbie în rolul lui Barbie și Ryan Gosling în rolul lui Ken, acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului.

Potrivit unor interviuri cu ambii actori și cu regizoarea filmului, Greta Gerwig, povestea va prezenta o Barbie care este forțată să părăsească Barbieland pentru o aventură în lumea reală.

Peter Pan și Wendy

Potrivit informațiilor furnizate de Disney, deși această versiune va fi foarte apropiată de cea originală, personajul Wendy va avea un rol mai important și ne va prezenta originea rivalității lui Peter Pan cu Căpitanul Hook.