Dragostea unui părinte este cel mai puternic sentiment din câte există. Și asta se poate vedea din clipul de mai jos. Un tată se aruncă în fața unui taur fioros pentru a-și proteja cu trupul său fiul căzut inconștient în coridă.

Tatăl anului

Landis Hooks poate fi considerat un adevărat erou după ce și-a salvat fiul în vârstă de 18 ani. Tânărul Cody Hooks a fost aruncat de pe taur în timpul unei coride în Belton, Texas. În imagini se poate vedea cum adolescentul este aruncat în aer de un taur furios imediat ce intră în arenă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cody Hooks (@cody__hooks)

Angajații coridei i-au sărit în ajutor, încercând să distragă atenția taurului în timp ce toreadorul era trântit pe nisip. Fără rezultat însă. Taurul cu care se lupta la coridă se întoarce pentru a-l ataca pe Cody, însă tatăl tânărului se aruncă în fața animalului și își protejează cu trupul său fiul rănit.

Video-ul a devenit rapid viral pe net. Din fericire, cei doi au scăpat cu viață. Tânărul toreador Cody Hooks susține că se simte bine, suferind câteva răni ușoare, și spune că după recuperare este hotărât să revină în arenă.

"Putea fi mult mai rău, mă simt binecuvântat și norocos. Vreau să-i mulțumesc tatălui meu, dar și toreadorilor care m-au ajutat", declară tânărul pe rețelele de socializare.

Captură video