Khloé Kardashian a declarat că i-a fost greu să se apropie de fiul ei, Tatum, care a fost născut de o mamă surogat. Întreaga experiență a dat-o peste cap, numind maternitatea surogat "într-adevăr cel mai ciudat lucru. Este foarte greu pentru mine."

 "Cred că am fost cu siguranță în stare de șoc din cauza întregii mele experiențe".

Kardashian nu a spus de ce a apelat la o mamă surogat. Dar, anul trecut, cineva a declarat pentru People că s-a luptat să rămână însărcinată după ce a avut-o pe fiica ei, True, care are 5 ani. În plus, în timpul sarcinii mamei surogat, Kardashian a aflat că tatăl copiilor ei, Tristan Thompson, a lăsat însărcinată o altă femeie.

Ar putea exista un motiv fizic pentru legătura cu problemele lui Kardashian

În timpul nașterii, organismul eliberează substanța chimică oxitocină, care ajută oamenii să se lege, a declarat Cheryl Groskopf, terapeut licențiat în domeniul căsătoriei și familiei și consilier clinic profesionist. Părinții care nu-și nasc copiii nu au acest ajutor biologic în crearea legăturii. 

În același timp, decizia de a recurge la o mamă surogat este adesea stresantă, a spus ea, ceea ce poate, de asemenea, să complice stabilirea legăturii. 

"Stresul din jurul faptului de a avea un copil prin intermediul unei mame surogat poate fi copleșitor, ceea ce are adesea un impact asupra intimității emoționale și fizice", a spus Groskopf.