În timp ce unii părinți transmit numele din generație în generație, alții optează pentru ceva "unic", care să îi facă pe copiii lor să iasă în evidență.

Cu toate acestea, acest lucru nu merge întotdeauna conform planului, unii copii crescând și având resentimente față de părinții lor pentru că le-au dat un nume atât de "ciudat". O profesoară a avut și ea parte de un adevărat șoc când a aflat numele unui elev. 

Reacția ei a fost imediată și i-a criticat dur pe părinții copilului pentru numele foarte bizar pe care l-au ales. Cea care a făcut dezvăluirea a fost fiica profesoarei care a spus pe Reddit: "Mama mea a lucrat odată la o școală și acolo era un copil numit Thank God (Slavă Domnului).

Ca răspuns la postarea ei, alți utilizatori au început să împărtășească numele "bizare" pe care le-au auzit folosite pentru un copil, iar un utilizator a spus: "Cunosc o familie cu patru copii: Prince, Princess, Precious și Becca. Becca de la sfârșit mă omoară".

Un alt utilizator a adăugat: "Eram la coadă la Six Flags odată și o femeie din fața noastră își tot numea fiul Trust Jay.

"Mama mea, fiind băgăcioasă, a întrebat despre asta, deoarece era un nume care suna interesant.

"Se pare că era prescurtarea de la TrustInJesus. Prenumele puștiului era f***ing TrustInJesus sau TrustJ pe scurt."

Un al treilea utilizator a spus: "Mystic Pigeon? A fost clientă la biroul meu.

"Se pare că este un nume de familie real, iar părinții ei erau hipioți și au numit-o Mystic. De parcă cine o va lua vreodată în serios?"

Un alt utilizator a adăugat: "Ce-ar fi să nu-i dai copilului tău un nume? A fost un copil cu care am fost la liceu și al cărui prenume legal era Unnamed Baby Boy. Nu știu povestea din spatele acestui lucru, totuși".