La 22 de ani, tânăra mămică avea deja trei copii.

Chloe Dunstan, în vârstă de 27 de ani, este o mămică eroină din Perth, Australia, care împărtășește pe canalul ei de YouTube experiența creșterii a nu mai puțin de opt copii.

La 22 de ani, Chloe și soțul ei, Rohan, aveau deja trei copii – Evan, Otto și Felix. La scurt timp, au venit pe lume tripleții Rufus, Hank și Pearl, urmați anul trecut de o pereche de gemeni.

Chloe nu se sfiește să spună că viața ei este mai tot timpul un haos, însă cataloghează acest haos drept unul frumos.

Pentru că micuții au vârste diferite, rutina lor este diferită. Astfel, pregătirile pentru culcare încep în familia Dunstan de la ora 16:30 odată cu pregătirea cinei pentru întreaga familiei. În timp ce ea gătește, frații mai mari o ajută cu curățenia în camera de joacă, iar mezinii trag un pui de somn.

Cina este sevită la ora 18:00, iar apoi încep să-i culce rând pe rând pe cei mici. La ora 20:00 se dă stingerea. Chloe și soțul ei cinează deseori după ce adorm copiii.

Dincolo de această rutină zilnică, Chloe și soțul ei au ales homeschooling-ul pentru copiii lor, astfel că în perioada cursurilor trebuie să se ocupe și de acest aspect.

 

Sursă foto: Instagram


Urmărește emisiunile tale preferate pe protvplus.ro: