Au trecut câteva luni de când Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea printr-o declarație oficială, iar de atunci au existat numeroase remarci acide, mai ales după ce artista a lansat o nouă melodie în care îl denigrează pe tatăl copiilor săi.

Psihologii spun că micuții vor avea nevoie de terapie după ce își vor da seama cât de dure sunt cuvintele noii piese lansate de cântăreață. 

Shakira și Pique au fost împreună 12 ani și au împreună doi copii, Milan și Sasha. Relația lor a ajuns la final după ce Gerard Pique a decis să își refacă viața alături de o altă femeie, cu care avea o relație de mai mult timp. 

Noua melodie a Shakirei nu numai că a bătut recorduri, dar a declanșat și un mesaj aprins în mass-media și pe rețelele de socializare, pentru că, deși cei mai mulți susțin poziția cântăreței, alții o critică cu argumentul că "nu se gândește la copiii ei".

Fără îndoială, o despărțire este întotdeauna dificilă, mai ales dacă sunt copii la mijloc, iar faptul că este vorba și despre persoane publice, poate avea o influență și mai mare asupra celor doi copii ai cuplului. 

Psihologul și influencerul venezuelean Alberto Barradas a fost cel care a analizat situația din punctul de vedere al copiilor, el considerând că melodia artistei nu le va aduce decât durere. "Copiii sunt supuși unui stres semnificativ și nu numai atât, ci vor continua să trăiască cu el o perioadă lungă de timp", a spus psihologul.

 "Dacă mă întrebați pe mine, am compasiune pentru acești copii. Sper că le vor găsi un terapeut excelent, pentru că vor avea nevoie de unul", a adăugat el, precizând că a fost un "cântec oribil".