Cântăreața Skakira a revenit în Barcelona pentru o scurtă perioadă, însă în curând se va întoarce la Miamai, de aceea artista a anunțat că are nevoie urgent de o bonă pentru cei doi copii.

Celebra cântăreață este dispusă să ofere un salariu uriaș, dar bona trebuie să îndeplinească o condiție foarte importantă pentru a-l încasa. 

Suma pe care o oferă Shakira este una dublă față de cât ar câștiga în mod normal o bonă în Miami. De asemenea, artista este dispusă să plătească și cheltuielile de călătorie pentru viitoare bonă. 

Astfel, artista este dispusă să ofere bonei aproximativ 2.400 de dolari pe lună, plus cheltuieli de călătorii. Salariul unei bone în Miami ajunge în general la 1.070 de dolari pe lună. Pe lângă această sumă uriașă, viitoarea bonă va avea ocazia să locuiască în luxosul conac al artistei, situat într-o zonă exclusivistă din Miami. Vila cântăreței are șase dormitoare, o sală de jocuri, spa, sală de sport și șapte băi.

Cu toate acestea, Shakira are o singură condiție, foarte importantă: viitoarea bonă nu avea voie să aibă contact cu presa, iar această clauză va fi trecută în contractul de confidențialitate.