Un copil de 2 ani a comandat zeci de cheeseburgeri, de pe telefonul mamei sale. Băiețelul din Texas (SUA) a lăsat și un bacșiș generos, de 25%.

Mama s-a trezit la ușă cu 31 de cheeseburgeri de la McDonald's. Kelsey Golden, care lucrează la o şcoală locală, a crezut că această comandă a fost livrată la adresa ei din greşeală, dar când s-a uitat la fiul ei Barret, în vârstă de 2 ani şi-a amintit că l-a văzut jucându-se cu telefonul său.

Și-a lăsat telefonul deblocat

Kelsey Golden a explicat într-un interviu pentru CNN că fiul ei adoră camera foto de pe telefonul ei. De data aceasta, însă, Barrett nu s-a uitat doar la imaginea sa, ci a și apăsat pe ecran. Comanda plasată accidental era total nepotrivită, mai ales că "nimănui din familia mea nu-i place hamburgerul cu brânză", a explicat mama copilului.

În total, comanda a constat 91,70 de dolari, o sumă care ar fi fost mai mică dacă micul Barret nu ar fi adăugat şi "un bacşiş generos" de 25%.

Imediat incidentul a devenit viral, iar proprietarii fast-food-ului au invitat întreaga familie să viziteze localul, oferindu-le o masă pe bază de "chicken nuggets". Mămica a postat imaginile pe conturile de socializare.

Foto instagram