Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia Ursu, s-au confruntat cu un val de critici după ce au dezvăluit ce nume au ales pentru gemenii lor. Românii nu au fost prea încântați de prenumele pe care cei doi artiști le-au ales și le-au adresat cuvinte dure în mediul online. 

Gemenii se numesc Kevin Vasile si Tiago Ioan, iar fanii au considerat că aceste nume nu sunt o alegere inspirată și nu se potrivesc deloc. 

”Kevin Vasile si Tiago Ioan… cum se potrivesc ciocolata si carnatul! Nu le-a zis nimeni ca suna naspa?”, ”Pacat ca nu sunt nume demne de neamul nostru romanesc. Se rascolesc in mormant mosii si stramosii vostri”, au fost cateva dintre mesajele fanilor.

Amalia Ursu a reacționat: "Nu vă e rușine"

Imediat după ce mesajele acide au curs pe pagina lor de socializare, Amalia Ursu a reacționat și le-a transmis și ea un mesaj dur fanilor care îi critică. 

„Dragii mei prieteni, cei care ma urmarăți, vreau sa va rog din suflet sa nu o mai faceți pentru ca eu nu rezonez cu voi. Nu va plac postarile mele si in special nu va plac numele copiilor mei.

Am primit sute de mesaje in care ma jigniți si ma faceti in fel si forma, de ce am ales numele Kevin Vasile si Thiago Ioan! Ei bine, le-am ales pentru ca mie imi plac, sunt copiii mei si doar eu am dreptul sa aleg, voi, nici intr-un caz! Scrieti ca nu sunt nume din Maramures, ca nu duc neamul mai departe… dar, oare asta reprezinta o problema pentru voi? Din aceasta cauza nu aveti somn noaptea? Nu va e rusine sa imi lasati astfel de mesaje? Eu una, nu as putea! Chiar nu pot sa cred ca exista atata nesimtire in lumea asta!”, a spus artista.

foto: protv