Numai pe 11 noiembrie ai abonamentele VOYO la super ofertă! Plătești jumătate și ai doză dublă să te bucuri din plin! Ai două luni la 4 euro + TVA (redus de la 8 euro + TVA) și 12 luni la 24 euro + TVA (redus de la 48 euro + TVA). Alege oferta care ți se potrivește și Let’s VOYO!

Vineri, 11 noiembrie, setează-ți alarma pentru că VOYO ți-a pregătit două oferte speciale de Black Friday: 1+1 gratuit sau 6+6 gratuit. Mai exact, plătești o lună și primești una gratis sau plătești șase luni abonament la VOYO și te uiți un an întreg la show-urile și filmele tale preferate. 

Acum este momentul să le faci o bucurie celor mici. Pe VOYO găsești cele mai noi desene animate, pe care piciul tău abia așteaptă să le vadă: Țestoasele Ninja, Cocomelon, Kung Fu Panda, Pringiunii din Madagascar, SpongeBob Pantaloni Pătrați și altele. 

În plus, toți cei care se abonează la VOYO pot vedea cu șapte zile înainte toate show-urile care sunt la PRO TV și au cucerit publicul de-a lungul timpului: „Vocea României”, „Visuri la Cheie”, „Las Fierbinți”. Mai mult decât atât, cu oferta 6+6 gratuit vă asigurați și că veți fi primii care veți putea show-ul „Survivor”, care va avea un nou sezon la PRO TV la începutul anului 2023.