Paris Hilton și soțul ei tocmai au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Phoenix Barron Hilton Reum, care s-a născut prin intermediul unei mame surogat, întrucât Paris Hilton se pare că are un motiv puternic pentru care se teme de nașterea naturală și de examenele ginecologice, care o împiedică să experimenteze sarcina.

Paris Hilton explică de ce a recurs la o mamă surogat pentru a deveni mamă

Paris Hilton tocmai a dezvăluit revistei online "Glamour UK" că ar fi ales să apeleze la o mamă surogat la orice vârstă, deoarece teama ei de a rămâne însărcinată nu era legată de vârstă, ci de unul dintre cele mai terifiante episoade pe care le-a trăit în adolescență.

Femeia de afaceri a mărturisit că, după ce a fost abuzată sexual la 15 ani și a suferit un avort și diverse teste ginecologice, ideea de a trece din nou prin ceva similar i s-a părut extrem de dureroasă și traumatizantă.

"Lipsită de somn și puternic medicamentată, nu înțelegeam ce se întâmplă", a scris Hilton pe Twitter în octombrie despre presupusul abuz sexual. "Am fost forțată să stau întinsă pe o masă căptușită, mi-am desfăcut picioarele și am fost supusă unor examene cervicale. Am plâns în timp ce mă țineau în jos și îmi spuneau: 'Nu!' Ei spuneau doar: 'Taci din gură'. Taci din gură. Nu te mai împotrivi sau vei ajunge la Obs'", a adăugat ea.  

Hilton a explicat  că atunci când vine vorba de testele medicale legate de sarcină; "Sunt atât de speriată. Mă gândesc, din nou, la faptul că m-am întors în Provo, de la faptul că am fost chiar și în cabinetul unui doctor, toate astea. Injecțiile și perfuziile pe care mi le-au făcut".