Cântăreaaţa Anamaria Ferentz a plecat din România în urmă cu mai mulţi ani. Artista a decis să se mute în SUA pentru o viaţă mai bună. De curând, Anamaria Ferentz şi-a găsit şi marea dragoste. A mărturisit că este foarte fericită şi viaţa ei s-a schimbat radical. Mai mult, ea a devenit acum mămică vitregă a 7 copii. Ea locuişte la o fermă, alături de iubitul său şi copiii acestuia.

Noul său partener de viaţă este un bărbat înstărit şi i-a făcut un cadou deosebit artistei de ziua ei de naştere. Anamaria a plecat din Los Angeles şi s-a mutat cu iubitul său în Oregon, la o fermă.

"Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate…unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!', a spus Anamaria Ferentz, pentru Ciao.ro.