În urmă cu aproximativ o lună, Andreea Antonescu anunța pe Instagram că este însărcinată pentru a doua oară, artista fiind într-o relație cu un jurnalist.

Ajunsă la 40 de ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 7 septembrie, Andreea Antonescu și-a făcut cadou o excursie în SUA, la Las Vegas, acolo unde se află alături de Sienna, primul ei copil.

Pentru a le arăta și fanilor din mediul online cât de bine se simte, artista a postat pe Instagram atât o fotografie, cât și un clip video în care se vede cât de mare i-a crescut burtica.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram atunci când a anunțat că este însărcinată din nou.