Au trecut mai bine de două săptămâni de când Daniela Crudu a anunțat public că este însărcinată, iar în ultimul timp aproape toate interviurile pe care le oferă vedeta au legătură cu acest lucru.

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, frumoasa brunetă a vorbit într-o emisiune mondenă despre sarcina ei, dar și cum s-a i s-a schimbat viața de când e gravidă. După cum a afirmat Daniela Crudu, acum nu mai poate să mănânce deloc carne și obosește mult ma repede. Mai mult decât atât, vedeta s-a obișnuit să doarmă ziua.

„Îmi e rău de la carne. Eu, care mâncam în fiecare zi, acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante... Dar nu îmi mai place să mai mănânc mâncare. Mi-a fost rău de tot primele două luni. Înainte beam energizante, beam cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct... Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că în curând o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza. Acum m-am obișnuit să dorm ziua”, a spus Daniela Crudu.