După despărțirea de Raluca Pastramă, alături de care are două fete, Pepe a început o relație cu Yasmine Ody și a devenit pentru prima dată și tată de băiat.

Chiar dacă este deja la al treilea copil, Pepe a spus că nici nu se compară sentimentul de a fi tată de fete sau tată de băiat și că acum se simte complet diferit.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit să fii tată de băiat sau de fată. E blonduț așa, seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. Nu fac diferențe niciodată între copii. Acum spun că e prea devreme să mă mai gândesc la un copil, avem nevoie de momentele noastre de cuplu, am fetele mari, am băiat, am tot ce trebuie, dar nu ai de unde să știi. Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei”, a spus Pepe la o televiziune mondenă.