Îndrăgita artistă de muzică populară Vlăduța Lupău a luat o decizie radicală, imediat după naștere. Solista a mărturisit recent că nu va stea prea mult departe de scenă, ba chiar are deja programate cântări la sfârșitul lunii august.

Bebelușul va rămâne acasă pe mâini bune, căci mama artistei și soacra ei se vor ocupa îndeaproape de bebelușul Iair.

„Să sperăm că într-un timp cât mai scurt va reveni pe scenă. Nu știm acum, spre sfârșitul lunii ar trebui să revină, dar vedem.

Teoretic așa avem planificate cântările și deocamdată mergem conform planificărilor pentru că totul este perfect și este în regulă.

Vlăduța a cântat până aproape de luna a noua de sarcină, doar  câteva săptămâni înainte să nască a făcut pauză și acum o să își reia activitatea foarte repede”, a declarat, în exclusivitate, pentru Impact.ro, Carmen Mureșan, managerul artistei.

Momentan, Adrian Rus, soțul artistei este nedezlipit de micuțul său, pe care abia aștepta să îl strângă în brațe. Fotbalistul este pur și simplu topit după Iair. Vlăduța a apelat la serviciile unui consilier în alăptare pentru a se asigura că hrănește corect bebelușul. Pentru a se ocupa și de cariera ei, dar și de bebeluș, Vlăduța  ia în considerare ca, după câteva luni, să apeleze la serviciile unei bone, care să locuiască în casa lor.

Sursă foto: Instagram/ vladutalupau

Vezi și: Interviu cu Gabriela Lucuțar,"Regina întunericului". Ce spune despre emisiunea "Mâncare pe care" și cum iși descrie jobul