Între lucrul la diverse inițiative de caritate, îngrijirea celor trei copii mici și participarea la peste 80 de angajamente regale pe parcursul anului, Kate Middleton este o femeie foarte ocupată.

În ciuda programului său agitat, ducesa de Cambridge se asigură că are o rutină consistentă - una care pune accentul pe un stil de viață sănătos și echilibrat.

Fiind una dintre cele mai urmărite femei din lume, Kate a stârnit o curiozitate imensă în legătură cu modul în care se menține atât de în formă. De fapt, ea are cea mai căutată dietă pe Google din familia regală, atrăgând 4.600 de căutări pe lună și 55.000 de căutări pe an în întreaga lume, scrie EatThis.com.

Așadar, mai jos puteți citi de mănâncă Ducesa de Cambridge pe parcursul unei zile.

Micul dejun

Pentru a-și începe ziua, Kate pregătește un mic dejun sățios și energizant, bazat pe fulgii de ovăz, bogați în proteine, fibre și carbohidrați cu ardere lentă. Nu numai că ovăzul este celebru pentru proprietățile sale de reducere a colesterolului, dar promovează și sănătatea intestinelor și controlul glicemiei, așa că Kate acoperă mai multe baze cu acest aliment de bază de dimineață.

În plus, Ducesa își sporește aportul de antioxidanți optând pentru smoothie-uri preparate în casă. Lui Kate îi place să amestece kale, spanac, spanac, salată verde, spirulină (un tip de alge) și afine.

Prânzul

Kate continuă să mențină aportul mare de antioxidanți și la masa de prânz, astfel că la această masă ea optează pentru o mulțime de ingrediente crude. Se spune că salata de pepene verde cu avocado, ceapă, castraveți și brânză feta este una dintre mesele ei preferate.

Cina

În timp ce Kate alege opțiuni mai ușoare pentru micul dejun și prânz, se știe că cinele ei sunt mai consistente. Iar pentru Ducesă, asta înseamnă să gătească ceva tradițional și delicios.

„Seara, ea își satisface hobby-ul de a găti cina preferată a lui William, puiul prăjit”, a scris Katie Nicholl, corespondent regal, într-un profil Vanity Fair din 2012 despre cuplu.

Kate a mărturisit în trecut că gătește frecvent mese cu copiii ei, cum ar fi pizza și paste de casă.

Desertul

Deși este cunoscută pentru că face alegeri alimentare nutritive, Kate nu se teme să se răsfețe cu dulciuri. Darren McGrady, fostul bucătar-șef al familiei regale, a dezvăluit că desertul preferat al lui Kate este sticky toffee pudding - un desert clasic englezesc.

Sursă foto: Instagram