Prezentator al emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV, care este lider de audiență aproape săptămână de săptămână, Dragoș Bucur este un bărbat fericit.

Tată a trei copii, Sofia, Kadri și Roxana (fetița pe care au adoptat-o în anul 2017), Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru și a vorbit recent despre familia lui, într-un interviu pentru Viva, afirmând că se simte împlinit din toate punctele de vedere.

„O familie este completă în fiecare etapă a sa, cu un copil, doi sau zece. Cred cu tărie, însă, că o familie completă e una cu copii. Bănuiesc că nu există părinți perfecți. Am citit acum ceva timp despre un copil care spunea că tatăl lui are aceeași vârstă cu el, explicând apoi că acesta a devenit tată odată cu nașterea lui. Mi se pare o gândire corectă, eu sunt tată de 15 ani și învăț împreună cu copiii mei. Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam. Viața sau percepția vieții se schimbă radical în momentul în care devii părinte, asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea. Am redescoperit muntele și de un an de zile mergem regulat în drumeții. Încurajez pe toată lumea să lase mall-urile deoparte, să se urce în tren sau mașină și să încerce să iasă în natură, vor avea parte de niște experiențe extraordinare”, a spus Dragoș Bucur.