Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai determinați concurenți de la Survivor România, însă chiar și spiritul său de luptător se înmoaie de dorul familiei. În loc să se lase, însă, doborât, Cătălin Zmărăndescu se încarcă și mai mult și luptă în continuare cu toate forțele pentru a-i face mândri pe copiii săi; între timp, aceștia îl urmăresc cu atenție la televizor, chiar dacă depășesc cu mult ora de culcare.

O fotografie pur și simplu adorabilă postată de Luiza, soția lui Cătălin Zmărăndescu, pe rețelele de socializare l-ar face cu siguranță pe veteranul de la Survivor România să lăcrimeze de emoție. Fiul său, Vlăduț, este numai ochi și urechi la televizor atunci când tati apare pe ecran, iar Luiza Zmărăndescu a imortalizat momentul, pentru ca și Cătălin să îl poată vedea atunci când va reveni acasă.

Dorul de familie este greu de dus pentru toți concurenții de la Survivor România, iar Cătălin Zmărăndescu nu face excepție, cu toate că pare unul dintre cei mai duri. La primul joc pentru comunicare, fostul luptător a dat frâu liber emoțiilor la gândul că și-ar fi putut vedea familia.

„De când am plecat de acasă încerc să țin acea carte cu familia închisă. Îmi doresc din suflet să îi văd. Mi-e dor de ei, foarte dor! Și vreau să-i vad. Vlăduț n-are decât un an și ceva, Matilda 3 ani jumate... una e când te gândești la ei și încerci să îi ții acolo, undeva, într-o cămăruță și aștepți să se termine toată competiția ca să îi vezi”, a spus Zmărăndescu printre lacrimi. 

Primul joc pentru comunicare a fost, însă, pierdut Faimoși, iar cei care s-au bucurat de fotografii cu cei dragi au fost Războinicii. Cătălin Zmărăndescu așteaptă acum, la fel ca toți colegii săi, revanșa la următorul joc pentru comunicare, pentru a-și putea vedea familiile, măcar în fotografii.