Debut de an școlar cu emoții pentru părinții care își conduc copiii în bănci în anul pandemiei. Deși n-au copilărit în era Covid-19, vedetele de azi au pășit la fel de timid în prima zi de școală.

Primul an școlar din pandemie debutează cu restricții de interacțiune pentru copii și profesori, distanțare fizică și măsuri stricte de igienă. Însă, prima zi de școală nu le-a răpit copiilor emoția de a reveni în bănci sau cea specifică debutanților. Vedetele de azi își amintesc cu plăcere prima lor zi de școală, chiar dacă a fost acum mulți, mulți ani. Iată cum arătau ele în uniforma școlară!

Andreea Esca

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a fost cea mai scundă din clasă, astfel că a fost repartizată în prima bancă. A avut un coleg de bancă pe nume Cristian Costea, alături de care a stat până în clasa a VIII-a. Drumurile lor aveau să se întâlnească din nou. „Și colegul meu de bancă a mers apoi la Lazăr, ca și mine, doar că nu am mai nimerit în aceeași clasă”, și-a amintit Andreea Esca, conform PROTV.RO.

Știrista a dezvăluit care a fost cea mai mare prostie pe care a făcut-o în timpul școlii, care era să o coste pierderea vederii. Detalii AICI.

Loredana Groza

Lori avea 6 ani când a intrat în clasa I, la Onești. În primii 4 ani de școală a avut-o ca învățătoare pe mama ei. „S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme. Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, a dezvăluit tatăl Loredanei Groza, Vasile Groza, pentru click.ro.

Lavinia Petrea

Mamă a trei copii, Lavinia Petrea știe cât de grea a fost perioada izolării pentru micuții ei. Karin (2 ani), Klara (4 ani) și Mathias (6 ani) au petrecut mai tot timpul în compania ei, însă acum merg la grădiniță și la școală. Când vine vorba de prima ei zi de școală... ei bine, emoțiile au fost foarte mari.

Eram foarte speriată. Eram extraordinar de timidă și cuminte și nu am scos niciun sunet. Ma simțeam urâtă în uniforma foarte, foarte apretată. Iar pampoanele din cap mă faceau să-mi fie și mai rușine. Îmi amintesc că le-am făcut pierdute de câteva ori în clasa întâi, în speranța că nu voi mai fi obligată să le port. Nu a fost așa. Avea mama rezerve”, a dezvăluit Lavinia Petrea.

Smiley

Smiley a început școala în orașul natal, Pitești, și și-a amintit că era entuziasmat în prima zi. Însă, emoțiile l-au copleșit când și-a dat seama că nu cunoștea pe nimeni. „Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia”, a spus Smiley.

Laura Cosoi

Actrița Laura Cosoi a fost un îngeraș în prima ei zi de școală, cu părul susținut de cordeluța cu pampoane și cu bretonul în partea dreaptă. „Îmi amintesc atât de bine emoțiile și trăirile care mă încercau în prima zi de școală”, a scris ea pe rețelele sociale, în dreptul pozei clasice cu Abecedarul în față.

Corina Caragea

Prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV a fost mai mereu tunsă scurt, băiețește, iar asta a scutit-o de „enervantele” pampoane. Emoțiile au fost cu carul.

M-am așezat la careu, mi-am ales colega de bancă și apoi m-am pus pe plâns, pentru că auzisem că trebuie să rămân după școală la internat. Mai târziu m-am bucurat, mi-am făcut prieteni între copiii care își așteptau părinții să vină să-i ia după muncă, ne făceam temele împreună și ne jucam”, și-a amintit Corina.

Dana Rogoz

Dana Rogoz a mers la școală la „7 ani fără câteva zile”, detaliu pe care l-a dezvăluit recent pe Instagram. Actrița nu poate uita emoțiile de început de an școlar.

Aveam uniformă și ghiozdan roșu, imprimat cu peștii și crabul din Mica Sirenă. Uniforma mi-o cumpărase mama cu un an înainte de a începe școala, pentru filmarea primului meu scurtmetraj, iar ghiozdanul îl primisem cadou de la gazdele din Belgia, la care fratele meu și cu mine fusesem cazați pe durata turneului Minisong. Ghiozdanul era îngust și lat, iar eu mică și slabă, cât să întrețină toate glumele vecinilor de bloc din seria e mai mare ghiozdanul decât tine”, a dezvăluit Dana Rogoz pe blogul ei.

Elena Gheorghe

Artista a fost copleșită de emoții în septembrie 2018, când fiul ei, Nichoals, a pășit pentru prima dată în sala de clasă. Emoțiile au fost la fel de mari ca în prima ei zi de școală.

Eram așa emoționată. Îmi transpiraseră mâinile și mă tot jucam cu bentița până am rupt-o. Norocul meu a fost că stăteam cu cineva drag în bancă: cu surioara mea Ana, care era și mai și decât mine. Dar ne aveam una pe cealaltă și asta conta și contează și acum cel mai mult”, a dezvăluit Elena Gheorghe pe Facebook.

Vezi și VIDEO: Din culisele show-urilor toamnei: VLAD și Masked Singer România - Trending Review cu Daragiu - episodul 37